NEWS PEARLMIRA


Huzarenstukje Pearlmira

Culemborgse Courant

IN DUTCH: Huzarenstukje van theaterburen. Dido en Aeneas can componist Purcell met Pearlmira Vincent en Bas Kuijlenburg, Ineke Geleijns en een strijkensemble...
Read More
Pearlmira-radio-africa-in-progress

Radio Netherlands Worldwide

Pearlmira Kwesi-John has a voice of gold and pianist Raymond Okeke Macauley has fingers of gold. Both dream of becoming solo performers and are determined to work hard at reaching their goal.
Read More
Pearlmira-npo-doc

Radio drama based on true story

IN DUTCH: Met de stemmen van onder anderen Josse de Pauw, Bert Luppes, Pearlmira Vincent en Bode Owa.
Read More
Pearlmira Volkskrant

Opera Spanga van Ansink legt menselijk tekort bloot

IN DUTCH: Eeuwige conflicten, daarover gaat het in Stuyvesant Zero, de nieuwste voorstellling van Opera Spanga. De opera is gecomponeerd door Caroline Ansink naar aanleiding van het feit dat Pieter Stuyvesant 400 jaar geleden werd geboren - nabij het Friese plaatsje Spanga.
Read More
theaterkrant-pearlmira

Stuyvesant Zero – Opera Spanga

IN DUTCH: Een slootje op het Friese platteland als de rivier De Hudson en het keurig aangeharkte plein voor het gemeentehuis van Wolvega als Ground Zero: voor operamaker Corina van Eijk, die ondanks het wegvallen van subsidie strijdbaar doorgaat, is niets te dol. Op die twee locaties speelt de nieuwste productie van Opera Spanga Stuyvesant Zero zich af.
Read More
info-punt-nl-pearlmira

Helon Habila houdt Winternachtenlezing

IN DUTCH: Sfeervol welkom Winternachtenlezing voor gasten en publiek. Auteurs en vertegenwoordigers van literaire organisaties zitten aan lange tafels in de foyer van Theater aan het Spui.
Read More
opera-in-excelsis PEARLMIRA

Opera in Excelsis

IN DUTCH: Het Culemborgs Mannenkoor geeft dit jaar weer haar visitekaartje af in een sfeervol decemberconcert. We zijn heel trots u daarin de medewerking te kunnen aankondigen van sopraan Pearlmira Vincent, fluitiste Nine Sligter en harpiste Sandrine Chatron naast onze eigen Jos Rodermans aan de piano.
Read More
culemborgs-mannenkoor PEARLMIRA

Internationale allure bij concert OBK

IN DUTCH: Het werd een internationaal gebeuren met Latijnse gezangen, musicalnummers en opera. De bekendste nummers waren het Wolgalied en het Slavenkoor. De pauze werd feestelijke ingezet met het Libiamo, drinklied, waarbij tenor en Culemborger Anton Saris en zangeres Pearlmira Kwesi-John uit Freetown in Sierra Leone alles uit de kast haalden.
Read More